akadas

Beda su PC

66 pran. Å¡ioje temoje
GA-B75M-D3H

Intel Core I5 3570

8gb DDR3

HDD + SSD

Tai gal maitinimo blokas silpnas ir nepavelka?

;D ir kiek manai tokia sistema wattu reikalauja?

Anyway, del peles, tai labiausiai panasu, kad pas tave su power settingsais bedos. Nustatyk viska ant high perfomance.

Ir pasiziurek ar nenusiuncia 'usb' i miego stadija.

Del moniku pajungimo, tai daugiau info parasyk, kaip tu juos pajungineji per kokias jungtis ir kas buna, kai du monikai pajungti?

0

Pasidalinti pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti

As turiu panasu pc, light use neima daugiau 60W, load ir tai zemiau simtuko laikosi, tai cia nesamone del psu problemu.

0

Pasidalinti pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti

Isijungiu su 2 monikais PT4, FTP, PS. Viena jungtis VGA, kita DVI.

Dbr palosiau su 1 moniku, viskas ok. Isijungiau antra, vel ok, bet po kokiu 10min pradejo vel lagint..

Device manager -> other devices -> SM bus controller su klausuku. Nors atsisiuntus Driver geniuis, raso, kad visi driveriai tvarkoj.

0

Pasidalinti pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti
GA-B75M-D3H

Intel Core I5 3570

8gb DDR3

HDD + SSD

Tai gal maitinimo blokas silpnas ir nepavelka?

;D ir kiek manai tokia sistema wattu reikalauja?

Anyway' date=' del peles, tai labiausiai panasu, kad pas tave su power settingsais bedos. Nustatyk viska ant high perfomance.

Ir pasiziurek ar nenusiuncia 'usb' i miego stadija.

Del moniku pajungimo, tai daugiau info parasyk, kaip tu juos pajungineji per kokias jungtis ir kas buna, kai du monikai pajungti?[/quote']

Tai aš visų pirma nežinojau koks maitblokis stovi ten pas jį, o esmė gaunasi ta pati, jei silpnesnis tai auto atjunginėja kažką, kad nesusviltų ir t.t.

0

Pasidalinti pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti
Isijungiu su 2 monikais PT4, FTP, PS. Viena jungtis VGA, kita DVI.

Dbr palosiau su 1 moniku, viskas ok. Isijungiau antra, vel ok, bet po kokiu 10min pradejo vel lagint..

Device manager -> other devices -> SM bus controller su klausuku. Nors atsisiuntus Driver geniuis, raso, kad visi driveriai tvarkoj.

nenaudok to driver genius, nueik i motinines saita ir atsisiusk chipseto driverius, bet pradzioj uninstallink tuos su klaustukais.

hightower, ir kas ten atsijungineja? Niekad negirdejau nieko, kad kas atsijunginetu be fan'o.

Dabar vel pajungejau wattage meter'i nu ir rodo 45 wattus. i5/8gb/z77/ssd+hdd su dviem fanais.

Tikrai, psu bedos butu paskutinis dalykas i kuri as cia ziureciau, ypatingai kai dar nesutvarkyti device manageri rodomi draiveriai.

0

Pasidalinti pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti

Tai dabar aišku, kad pas jį PSU yra geras ir tikrai netrūksta. Pas mane laptope būdavo atjunginėdavo usb, kad taupyti bateriją, tai čia gali būti kažkas susiję. Yra visokių toolsų, gal net pačios motinos kurioj nustatytas koks taupumo rėžimas ar dar kažkas. Esmė, kad per daug tuo nesidomiu todėl nieko tiksliai ir neteigiu, tik bandau įsivaizduoti kur bėda, kur galima ieškoti problemos

0

Pasidalinti pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti

Nenorejau kurti antros temos pas mane irgi kazkokia problema su pc pasidare. Pradejo persikraudinet kartais melyna lentele ismeta su daug ten raidziu,skaiciu bet dazniausiai persikrauna. Is pradziu nekreipiau demesio bet snd tripus ir AA pre-flop nufoldino downswinge ir nusprendziau issiaiskint kas cia per bedos. Gal kas pakomentuos?

0

Pasidalinti pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti

koda unikalu visos tos melynoms lentelems ismeta, nurasyk ji ir pagooglink ka reiskia.

Redagavo: , narys: beirut
0

Pasidalinti pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti

Eilini karta problema...

Vakar vakare viskas ok buvo, snd ryte windows kraunasi ir kai jau turi rodyt kuri user'i prijungt, atsiranda juodas ekranas ir leidzia cursoriu judint, ctrl + alt + del neveikia. Kiek skaiciau forumuose, niekas nepadejo arba kitokie simptomai.

Rase, kad paspaudus F8 turi ismest pasirinkima 'repair windows' , ' run in low rez..' , bet pas mane meta visai kitokius: Win7/vista/ server ir t.t.

Bet ikisus WIn7 CD uzkrauna setup'a. Bet nesinori perrasyt, nes reikia file.

EDIT: padariau restore i vakar, bet vis tiek tas pats :/

Redagavo: , narys: akadas
0

Pasidalinti pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti
Eilini karta problema...

Vakar vakare viskas ok buvo, snd ryte windows kraunasi ir kai jau turi rodyt kuri user'i prijungt, atsiranda juodas ekranas ir leidzia cursoriu judint, ctrl + alt + del neveikia. Kiek skaiciau forumuose, niekas nepadejo arba kitokie simptomai.

Rase, kad paspaudus F8 turi ismest pasirinkima 'repair windows' , ' run in low rez..' , bet pas mane meta visai kitokius: Win7/vista/ server ir t.t.

Bet ikisus WIn7 CD uzkrauna setup'a. Bet nesinori perrasyt, nes reikia file.

EDIT: padariau restore i vakar, bet vis tiek tas pats :/

man tas pats karts nuo karto nutinka. RR pc kelis kartus padarau ir atsigauna

0

Pasidalinti pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti

SOLVED :) Per gera pusvalandi uzsikrove safe mode. Susikeliau file ir dbr perinstaliuoju WIN.

Siaip dazniausiai buna del vaizdo kortos driveriu. Bet jau nebetvarkiau, nes kompas prasesi formato.

0

Pasidalinti pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti

Safe mode moki pakraut? Su tuo pačiu F8. Jei taip, pažiūrėk:

a) ar užkrauna Safe mode su tavo vartotoju. Jei taip, tada bėdos kažkur programose, tada per msconfig gali disablinti visus neWIndowsinius dalykus ir perkrauti kompiuterį normaliai, taip ieškodamas bėdos.

b) jei neužkrauna tavo vartotoju, bet užkrauna Administratorium, tada greičiausiai user profilinis nulėkė. Kuriesi naują vartotoją, duomenis persikelsi.

c) jei tas pats ir Administratorium, tai jau rimtos bėdos Windowsam.

Edited: nemačiau, kad jau pavėluotas patarimas :)

Redagavo: , narys: Tomukas
0

Pasidalinti pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti

Susikurkite vartotoją arba prisijunkite

Turite būti narys jog galėtumėte kurti temas bei komentuoti.

Užsiregistruokite

Užsiregistruokite benduomenėje


Užsiregistruokite

Prisijungti

Turite vartotoją? Prisijunkite


Prisijungti dabar